Το τοπίο

Το τοπίο ή landscape είναι μια εικόνα που απεικονίζει άποψη φυσικού τοπίου. Η εκτεταμένη αυτή περιοχή πρέπει να είναι οπτικά διακριτή και με το περιεχόμενό της να επιχειρεί να επικοινωνήσει με τον θεατή. Η ιδιαιτερότητα της φωτογραφίας τοπίου έχει να κάνει με τις συνθήκες μέσα στις οποίες λαμβάνεται η φωτογραφία δηλαδή ο χρόνος , η εποχή, η ώρα τα μετεωρολογικά φαινόμενα κλπ.

Παρόμοιοι παράγοντες μπορούν να διαφοροποιήσουν το ίδιο θέμα με διαφορά ώρα (για τον φωτισμό), εποχής (χιόνια), μετεωρολογικά φαινόμενα (ήλιος - βροχή. Αυτό ακριβώς το περιεχόμενο, ένα περιεχόμενο ομορφιάς και γαλήνης είναι η συλλογή που σας παρουσιάζω αυτόν τον μήνα Αύγουστο. Σε αντίθεση και μακρυά από τις καταστροφές και τις φωτιές αλλά και τις τραγικές απώλειες τόσων ζωών, ιδιαίτερα παιδιών.

Ως επίλογο της εισαγωγής μου θα ήθελα να αναφέρω ότι η Φωτογραφία Τοπίου είναι μια πρόκληση, λαμβάνοντας υπ' όψη ότι τις περιοριστικές συνθήκες λήψης μια τέτοιας φωτογραφίας στην ύπαιθρο. Όλα πρέπει να γίνουν στο ύπαιθρο και όχι στο στούντιο με τα τεχνικά φώτα για τις λεπτομέρειες, προσθέτοντας ότι πρέπει να γίνει μια δυναμική φωτογραφία, σε ένα στατικό μέσο και να δημιουργηθεί βάθος σε δύο διαστάσεις.


G

M

T

Ανίχνευση γλώσσαΑγγλικάΑζερμπαϊτζανικάΑλβανικάΑραβικάΑρμενικάΑφρικάανςΒασκικάΒεγγαλικήΒιετναμεζικάΒοσνιακάΒουλγαρικάΓαλικιακάΓαλλικάΓερμανικάΓεωργιανάΓιορούμπαΓκουτζαρατικάΔανικάΕβραϊκάΕλληνικάΕσθονικάΕσπεράντοΖουλούΙαπωνικάΙρλανδικάΙσλανδικάΙσπανικάΙταλικάΚαζακστανικάΚινέζικα παραδοσιακήΚινεζική απλοποιημένηΚορεατικάΚροατικάΛατινικάΛευκορωσικάΛιθουανικάΜαλαγιάλαμΜαλτεζικάΜαραθικάΜογγολικάΝεπαλικάΝορβηγικάΟλλανδικάΟυαλικάΟυγγρικάΟυζμπεκικάΟυκρανικάΠερσικάΠολωνικάΠορτογαλικάΡουμανικάΡωσικάΣεμπουάνοΣερβικάΣινχάλαΣλαβομακεδονικάΣλοβακικάΣλοβενικάΣουηδικάΤαϊλανδεζικάΤελούγκουΤζαβανεζικάΤούρκικαΤσεχικάΦιλιπινεζικάΦινλανδικά

ΑγγλικάΑζερμπαϊτζανικάΑλβανικάΑραβικάΑρμενικάΑφρικάανςΒασκικάΒεγγαλικήΒιετναμεζικάΒοσνιακάΒουλγαρικάΓαλικιακάΓαλλικάΓερμανικάΓεωργιανάΓιορούμπαΓκουτζαρατικάΔανικάΕβραϊκάΕλληνικάΕσθονικάΕσπεράντοΖουλούΙαπωνικάΙρλανδικάΙσλανδικάΙσπανικάΙταλικάΚαζακστανικάΚινέζικα παραδοσιακήΚινεζική απλοποιημένηΚορεατικάΚροατικάΛατινικάΛευκορωσικάΛιθουανικάΜαλαγιάλαμΜαλτεζικάΜαραθικάΜογγολικάΝεπαλικάΝορβηγικάΟλλανδικάΟυαλικάΟυγγρικάΟυζμπεκικάΟυκρανικάΠερσικάΠολωνικάΠορτογαλικάΡουμανικάΡωσικάΣεμπουάνοΣερβικάΣινχάλαΣλαβομακεδονικάΣλοβακικάΣλοβενικάΣουηδικάΤαϊλανδεζικάΤελούγκουΤζαβανεζικάΤούρκικαΤσεχικάΦιλιπινεζικάΦινλανδικά

Η λειτουργία ομιλίας περιορίζεται σε 200 χαρακτήρες

Επιλογές : Ιστορία : Σχόλια : Donate Κλείνω

14 προβολές
Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square