Κοσμάς Αρκαδίας 2016 - Πεταλούδες

Πέρυσι είχαμε τις ανεπανάληπτες ανατολές από το σπίτι στον Κοσμά, Εφέτος είπα να αλλάξουμε θέμα. Μέσα από το αστείρευτο κατάλογο θεμάτων της φύσης, διάλεξα να παρουσιάσω τις πεταλούδες του κήπου. Οι πεταλούδες αυτές έχουν μια ιδιαιτερότητα.

Το καλοκαίρι στον Κοσμά είναι σαν παρατεταμένη άνοιξη. Η ελεγχόμενη θερμοκρασία και ο καθαρός αέρας δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για την επιτυχία του εποχικού μοντέλου, και μέσα σε όλα οι πεταλούδες στον κήπο να ερωτοτροπούν με την λεβάντα. Αυτές και μόνο αυτές, τον μήνα Ιούλιο επισκέπτονται το φυτό λεβάντα η οποία είναι ανθισμένη. Διαλέγουν για την επίσκεψή τους, πάντα το μεσημέρι γιατί λόγω του υψομέτρου, ο ήλιος είναι πιο ζεστός αυτή την ώρα. Αντίθετα αν έχει συννεφιά δεν εμφανίζονται. Τον κήπο επισκέπτονται και άλλα είδη όπως θα δείτε, γιατί με τις δικές τους προτιμήσεις στα άνθη.

Οι πεταλούδες στην σύντομη ζωή τους επιδεικνύουν έντονο το αίσθημα της ελευθερίας, απολαμβάνουν κάθε τους κίνηση, με σκοπό πάντα γευθούν όλο και περισσότερο νέκταρ από την γενναιόδωρη λεβάντα. Αποτέλεσμα να είναι αρκετά βασανιστικό να μπορέσει κανείς να τις φωτογραφίσει.Η γκαλερί με τις πεταλούδες.


Κάνοντας κλικ επάνω σε μια φωτογραφία μπορείτε να τη δείτε όπως και τις υπόλοιπες σε μεγαλύτερη ανάλυση.

Είναι μια ευκαιρία, μια και μου το ζήτησαν φίλοι καλοί, να θυμηθούμε και πάλι τις ανατολές του 2015.
Η γκαλερί με τις ανατολές 2015Σε όλες τις φωτογραφίες έχετε την δυνατότητα να τις μεταφέρετε στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς επίσης και να την στείλετε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, όπου εσείς θέλετε. Το σύστημα δεν δίνει την δυνατότητα αντιγραφής φωτογραφίας γι' αυτό επικοινωνήστε μαζί μου.


Εύχομαι να απολαύσετε χρώματα και σχέδια γιατί η φύση σε πείσμα όλων ακολουθεί τον δικό της δρόμο ανεπηρέαστη από οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο της και θέλει να την εμποδίσει.


Καλό Καλοκαίρι!

8 προβολές
Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square