Η καινούργια ιστοσελίδα.....


Eng

Από καιρό ήθελα να αλλάξω τον παλιό σχεδιασμό της ιστοσελίδας και να τον αντικαταστήσω με κάτι πιο σύγχρονο. Με την αφορμή αυτή γίνεται και μια ανανέωση της γνωριμίας μας, μαζί με την παρουσίαση της τρέχουσας φωτογραφικής συλλογής μου. Προσδοκώ να σας εντυπωσιάσω με την απλότητα και όχι με την ποσότητα των φωτογραφιών που παρουσιάζονται στις διάφορες Γκαλερί. Αρχιτεκτονική, Νεκρή Φύση αλλά και η Νυχτερινή φωτογραφία μαζί με τα Πορτραίτα, τα Τοπία, και άλλα θέματα είναι οι επιλογές που επικρατούν και με εκφράζουν περισσότερο.

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία είναι η κυρίαρχη επιλογή. Ως φωτογράφος, με την επιλογή αυτή, θέλω να δώσω την δυνατότητα στον θεατή να ταξιδέψει χωρίς όρια και χρωματικούς περιορισμούς, χτίζοντας μια σχέση επικοινωνίας μαζί του.

Όσο αφορά το χρώμα, μου ασκεί πάντα μια ιδιαίτερη γοητεία και επιφυλάσσομαι στο μέλλον να δημιουργήσω μια ξεχωριστή ενότητα αποκλειστικά για έγχρωμες φωτογραφίες.

Το blog είναι ενσωματωμένο στην ιστοσελίδα, μια λειτουργία πολύ σημαντική. Σκοπός του είναι να αναδείξει μια ουσιαστική πρακτική επικοινωνίας, η επιτυχία της οποίας θα συμβάλλει στην αποκλειστική χρήση του, σε αυτή την μορφή.

Τα σχόλια, οι παρατηρήσεις και οι απόψεις σας είναι ιδιαίτερα καλοδεχούμενες και εποικοδομητικές για την συνέχιση της προσπάθειάς μου.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square