Ημέρα Φωτογραφίας Φύσης 15 Ιουνίου 2019

Ενημερώθηκε: 19 Νοε 2020

Περισσότερες φωτογραφίες


Ημέρα Φωτογραφίας Φύσης


Έχετε απολαύσει ποτέ μια φωτογραφία ενός λουλουδιού; Ή μια πτήση μέλισσας που προσγειώνεται στην είσοδο της κυψέλης της; Ένα εξαιρετικό τοπίο, με χρώματα και φαινόμενα; Αν ναι, τότε ξέρετε να θαυμάζετε τον φυσικό κόσμο γύρω μας. Η Φωτογραφία της Φύσης γιορτάζει με όλους όσους είναι σε θέση να καταγράψουν την ομορφιά της φύσης με την φωτογραφική μηχανή.


Ιστορία της ημέρας φωτογραφίας της φύσης

Η Βορειοαμερικανική Ένωση Φύσης για τη Φύση (NANPA) δημιουργήθηκε το 1994 με περισσότερους από 100 λάτρεις της φωτογραφίας της φύσης. Τα μέλη αυτής της οργάνωσης επένδυσαν βαθιά στο μέλλον αυτής της μορφής τέχνης και επιδιώκοντας να δημιουργήσουν καλή φωτογραφία της φύσης , λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα για να προστατεύσουν το θέμα της φωτογραφίας τους , που δεν είναι άλλο από την ενσυνείδητη διατήρηση του περιβάλλοντος Μέσα από τις προσπάθειές τους εξασφαλίζουν ότι η πρόσβαση σε δημόσιες εκτάσεις εξακολουθεί να υπάρχει για τους φωτογράφους της φύσης.

Η NANPA καθιέρωσε την Ημέρα Φωτογραφίας της Φύσης για να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση των φωτογράφων Το πρώτο βήμα για την πραγματική εκτίμηση της ομορφιάς που μας περιβάλλει είναι η φωτογραφία της φύσης . Η φωτογραφία ξεκινάει με την κάμερα μας στο χέρι και αναζητώντας όμορφα και σπάνια θέματα για να φωτογραφίσουμε. Υπάρχουν απεριόριστες δυνατότητες στη φωτογραφία της φύσης, που κυμαίνονται από την τυπική φωτογραφία έως τη μικροφωτογραφία, για να καταγράψουμε όλες τις μικρότερες λεπτομέρειες του φυσικού κόσμου στον οποίο ζούμε.


Πώς να γιορτάσουμε την Ημέρα Φωτογραφίας της Φύσης


Προφανώς, το πρώτο βήμα για τον εορτασμό της Ημέρας Φωτογραφίας είναι να βγούμε στον κόσμο με τη φωτογραφική μηχανή σας. Δεν μπορούμε να τραβήξουμε φωτογραφίες της φύσης χωρίς να βρίσκεστε μέσα σε αυτήν, και ποιος δεν ήθελε να περπατάει κάθε τόσο μέσα στην φύση; Ας επισκεφθούμε το κοντινό πάρκο μας και ανακαλύψτε την ομορφιά που διατηρείται σε ένα τέτοιο φυσικό περιβάλλον ή να ρίξουμε μια ματιά στον κήπο μας για τον κρυμμένο κόσμο των εντόμων και των λουλουδιών. Η φύση μπορεί να βρεθεί παντού, ακόμη και στις ρωγμές στα πεζοδρόμια! Η φωτογραφία της φύσης είναι μια όμορφη τέχνη που μας φέρνει πραγματικά πιο κοντά στον κόσμο στον οποίο ζούμε, και η θέα μέσα από το φακό της κάμερας μας βοηθά να το αποτυπώσουμε καθημερινά. Έτσι, ας χρησιμοποιήσουμε την Ημέρα Φωτογραφίας της Φύσης ως δικαιολογία σας για να βγούμε έξω να την κοιτάξουμε πιο προσεκτικά, να εκτιμήσουμε τον πλούτο που μας περιβάλλει και στη συνέχεια να τη συλλάβουμε φωτογραφικά για τις αναμνήσεις.

Πηγή :http://www.nanpa.org/events/nature-photography-day/

#Photographyday

29 προβολές
Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square